Webbanmälan och betalning för lajvet sommaren 2018 stängd!

 

Det finns fortfarande platser kvar men anmälan och betalning sker i så fall på plats!

Anmälningsavgift betalas till Bankgiro 125-2964.
(Tänk på att detta är ett nytt konto, det är samma system som till Den Blinde Väktarens Spegel, men det krävs ett nytt konto då lite förändringar har skett.)

Avgifter för lajvet 2018
0-3 år 50kr (medlemsavgift i föreningen för att försäkringar ska gälla)
4-9 år 250kr
10-17 år 350kr
18+ år 450kr
Sponsor: 750kr, 1000kr eller 1500kr

Återbetalning sker enbart upp till två månader efter mottagen betalning, eller fram till sista datum för intrig om detta ligger närmare, sedan anses pengarna vara investerade i lajvet.

Vi försöker hålla en låg anmälningskostnad för att vi vill att alla ska ha möjligheten att lajva. Det gör dock vår budget stram och vi tar därför gärna mot sponsorpengar av de som anser sig ha en stabil ekonomi. Dessa pengar går naturligtvis oavkortat tillbaka till er deltagare och är för att alla ska få ett bättre lajv.

Åldern gäller för det datum lajvet går av stapeln.

Vi är ett barntillåtande lajv: När det gäller ålder på lajvet så är vårt fokus främst nybörjare och ungdomar. Barn är välkomna på våra lajv då vi tycker att de tillför mycket till lajven och lajvvärlden, men speciell hänsyn kommer ej att tas till dem.

Sista betalning för intrig är den fjärde maj (4/5 – 2018). Betalning för lajvet återbetalas inte efter detta datum.

Märk betalningen med personnummer först och sedan för- och efternamn. Betala inte för fler än en deltagare i samma överföring.

 

Regler och vision

Kom ihåg att läsa igenom vår vision om lajvet och våra regler innan du anmäler dig. När du anmäler dig kommer du att få kryssa i att du har läst och förstått reglerna men vi antar med anmälan även att du har läst vår vision.

 

Hjälteblod

Även på 2018 års lajv spelas såklart Hjälteblod. Anmälan till årets turnering i Hjälteblod öppnas i december.
(
Mer info kring sporten finner du här.)

 

Praktiskt

All praktisk information(om t.ex toaletter, vatten, osv) och förhoppningsvis svar på dina frågor hittar du här.

Mat

Ingen servering av mat på lajvet 2018 kommer att finnas i dagsläget. Vi återkommer om någon grupp vill sköta detta. Det betyder att du som lajvare behöver lösa din mat själv. Tips och råd om detta kan du få under Praktisk info, men även i vår facebook-grupp.

Vill du servera mat på 2018 års Lazarus-lajv? Kontakta oss på kontakt@projektlazarus.se