I Sargade Lågors Famn Inställt. Framskjutet till 2021. Vi återkommer med info.

För att få en återbetalning behöver du göra följande: Maila oss på kontakt@projektlazarus.se och ange ditt namn, personnummer och kontonummer. När din återbetalning är genomförd så kommer du att få ett mail. OM man vill donera sin avgift eller sin medlemsavgift (50 kronor/person) så får man såklart det! Då är vi evigt tacksamma!

Sista datum för att begära återbetalning för lajvet I Sargade Lågors Famn som skulle ha ägt rum sommaren 2020, är den 30 september 2020. Observera att din avgift ej kan vara innestående till ev. framtida arrangemang.

Här är länken för anmälan till lajvet 2021! In och skapa en användare. 

Du anmäler dig här! 

Anmälningsavgift eller medlemsavgift för föreningen betalas till Bankgiro 125-2964.

Avgifter för lajvet 2021
0-3 år 50kr (medlemsavgift i föreningen för att försäkringar ska gälla)
4-9 år 250kr
10-17 år 350kr
18+ år 450kr
Sponsor: 750kr, 1000kr eller 1500kr

Återbetalning sker enbart upp till två månader efter mottagen betalning, eller fram till sista datum för intrig om detta ligger närmare, sedan anses pengarna vara investerade i lajvet.

Vi försöker hålla en låg anmälningskostnad för att vi vill att alla ska ha möjligheten att lajva. Det gör dock vår budget stram och vi tar därför gärna mot sponsorpengar av de som anser sig ha en stabil ekonomi. Dessa pengar går naturligtvis oavkortat tillbaka till er deltagare och är för att alla ska få ett bättre lajv.

Åldern gäller för det datum lajvet går av stapeln.

Vi är ett barntillåtande lajv: När det gäller ålder på lajvet så är vårt fokus främst nybörjare och ungdomar. Barn är välkomna på våra lajv då vi tycker att de tillför mycket till lajven och lajvvärlden, men speciell hänsyn kommer ej att tas till dem.

Sista betalning för intrig för lajvet 2020 är den 30 april (30/4 – 2020). Betalning för lajvet återbetalas inte efter detta datum.

Märk betalningen med personnummer först och sedan för- och efternamn. Betala inte för fler än en deltagare i samma överföring.

Regler och vision

Kom ihåg att läsa igenom vår vision om lajvet och våra regler innan du anmäler dig. När du anmäler dig kommer du att få kryssa i att du har läst och förstått reglerna men vi antar med anmälan även att du har läst vår vision.

Hjälteblod

På lajvet 2021 spelar tyvärr inte Hjälteblod då detta inte är en lokal sport i denna del av världen.
(
Mer info kring sporten finner du här.)

Praktiskt

All praktisk information(om t.ex toaletter, vatten, osv) och förhoppningsvis svar på dina frågor hittar du här.