Från samhällets mörkaste och mest avlägsna hörn kommer vi. De utstötta, misstrodda, hatade, jagade, fruktade och beundrade. Alla har vi vår historia och våra skäl, men för oss finns ingen plats i en laglydig värld.

Välkomna till Kairoonas Undre Värld och Tjuvgillet. Kairoonas organiserade brottslighet som sammanbinder lönnmördare, tjuvar, rövare och andra ljusskygga yrkesgrupper.

Syftet med detta parallella samhälle är att skapa ett nätverk och en gemenskap för lajvets alla oärliga karaktärer. Att skapa arbetsmöjligheter, intriger och ett fartfyllt spel i den Undre Världen. Tjuvgillet kommer vara ett sätt för alla bovar, skurkar och kanaljer att känna andra kriminella. Tjuvgillet vill vara det som möjliggör att pack som borde känna varandra vid lajvstart, faktiskt kan spela på att de gör det.

Inlajv ska Tjuvgillet styras av Rådet, som består av en representant från respektive grupp/band som ingår i Tjuvgillet. På det sättet hoppas vi kunna få en spelgivande demokrati och dynamik i Gillet, och förhoppningsvis undvika att det skapas en ensam ledare som får det mesta roliga för sig själv.

 

2 thoughts on “Kairoonas Tjuvgille

 • March 19, 2013 at 20:36
  Permalink

  Hej, jag har precis startat en grupp på facebook för den här anledningen. Kan vi göra den till vår mötes plats? Den är hemlig för tillfället men jag ska försöka hitta er på fb och adda er. Eller om ni vill kontakta mig. Frida och Tommie är också arr som jag bjudit in.
  Mvh
  Mia

  • March 22, 2013 at 01:47
   Permalink

   Det är kul att ni är flera som vill främja spelet i den undre världen.
   Om några av er som läser detta är nyfikna på vad som händer, fråga i vår facebookgrupp: https://www.facebook.com/groups/projektlazarus/
   Så kan ni säkert bli inbjudna till Tjuvgillet, vad namnet nu blev. 🙂
   Vänligen
   Frida Karlsson för Projekt Lazarus

Comments are closed.