Ta gärna med er saker som ser värdefulla ut men som ni kan tänka er att bli av med. Till exempel mässingspokaler, krus, små kistor, låtsasädelstenar, flaskor med mer eller mindre magiska drycker m.m.

Saker som är försedda med en tydlig, gul, bytesruna på undersidan får stjälas och behöver inte lämnas tillbaka efter lajvet.  Dessa saker får alltså stjälas fritt och får gärna säljas eller bytas under lajvet. Försök få saker i omlopp helt enkelt!

Detta är något som vissa av er gamla lajvare kanske känner igen från INEXAD-lajven. Om ni har föremål med bytesruna från de lajven är ni såklart välkomna att ta med dessa också och sätta dem i omlopp igen.

När du stjäl något med bytesruna, dubbelkolla så att det faktiskt är en ordentlig bytesruna målad under/på föremålet. Såhär ser bytesrunan ut:

Leave a Reply