Hej alla underbara lajvare! Vi går emot en annorlunda sommar, och tyvärr drar sjukdomens vindar fortfarande över landet. Även vi lajvare behöver dra vårt strå till stacken för att skydda våra sköra och utsatta.

Därför är det med tungt hjärta som vi meddelar att årets lajv: I Sargade Lågors Famn kommer att bli inställt. Vi hänvisar till folkhälsomyndighetens och regeringens beslut och rekommendationer. Vi vill hålla er och era kära trygga.

Eller, snarare än inställt, framskjutet. Vi hoppas på att genomföra detta lajvet nästa sommar, 2021. Vi fryser världen ett år och hoppas därför kunna ta upp tråden igen när världen börjar återhämta sig. Det betyder att alla era fantastiska koncept och idéer och karaktärer fortfarande kan användas! Allting finns kvar och drömmen lever! Vi återkommer med ny information längre fram.

Rent praktiskt: Era inlogg och karaktärer kan sparas i systemet, så att dessa finns kvar. Vi vill dock återbetala alla deltagaravgifter. OM man vill donera sin avgift eller sin medlemsavgift (50 kronor/person) så får man såklart det! Då är vi evigt tacksamma!

För att få en återbetalning behöver du göra följande: Maila oss på kontakt@projektlazarus.se och ange ditt namn, personnummer och kontonummer. När din återbetalning är genomförd så kommer du att få ett mail.

Då ni är många som är anmälda så kommer ni att få räkna med att detta tar några veckor. Vi mailar dig när din avgift är återbetald. Du måste dock alltså maila oss dina uppgifter först. Ta hand om er! Håll i, Håll ut, Håll avstånd!