APRIL APRIL :)

 

Hej kära lajvare!
Vi har ett gäng stora nyheter för i år som påverkar hur lajvet kommer att se ut i många aspekter.

1. Först och främst så vill vi säga att det kommer att finnas tillgång till gratis wifi på hela området, men då måste er gps vara påslagen så att vi kan hitta er om det skulle vara något.

2. För att uppmuntra andra roller än äventyrare på Lazarus, och ge dem någonting att göra så kommer det inte vara tillåtet att medta egen mat till lajvet. Istället så kommer det finnas möjligheten att ”Samla” och ”Jaga” och då hitta symboler för olika typer av mat ute i skogen som man sedan kan byta mot mat i Mattältet

3. Hemglass kommer att köra ut en bil till vändplan varje dag 13.30 för dem som är sugna på glass i sommarhettan. Vill man inte se detta offmoment så bör man hålla sig bort från vägen och vändplanen runt denna tid.

4. Discovery-serien ”Dirty jobs” kommer att följa arrteamet under lajvet, detta innebär att man måste kontakta oss om man inte vill vara med på bild och att man bör räkna med filmkameror i arr-/Lazarit-lägret.

5. Då en del fusk med läskunnighet har uppdagats så kommer vi från i år att randomnisera alla alfabet (Koas, Ordning etc.) för att hindra att man har en födel av att kunna dem sedan tidigare år. Nya alfabeten kommer att mailas ut till samtliga deltagare som har ansökt om detta.

Tänk på att sprida detta till era vänner och i Lazarus-relaterade grupper så att informationen har nått fram till alla innan lajvet. Vi kommer även att skicka ut ett mail till samtliga anmälda deltagare när lajvet väl är fullt.

Hoppas detta ger nytt och spännande spel för er, vi ses i sommar! 😀

 

APRIL APRIL :)