Hej kära lajvare och tack för ett fantastiskt lajv!

608 personer – wow. Det är sktimycket folk, störst i år 🙂
Så jävla häftigt 🙂

Just nu ser vi positivt på ett nytt lajv i vår kampanj, men när det blir exakt vet vi inte, vi behöver lite tid att återhämta oss och återkommer med det svaret senare 🙂

En utvärdering kommer upp inom kort där ni kan ge era åsikter kring lajvet. Svara gärna på den – den är viktig för att vi ska kunna fortsätta utvecklas.

Ni som söker saker som kan vara upphittade – maila oss med vad ni söker så ska vi kolla genom det vi har hittat (kontakt@projektlazarus.se, svar från vår sida kommer dock dörja – vi behöver lite semester nu :))

Vi söker också krönikor från er för att veta vad som hände i storyn 🙂
Skicka gärna koncisa sådana med info kring intriger ni löste och hur ni löste dem. Men håll den korta så att vi har möjligheten att läsa genom allt.
Vi har dock svårt att hinna med allt, både innan och efter lajvet. Så utan er hjälp kommer vi inte att kunna arrangera fler lajv i den här storleken. Vi behöver funktionärer – folk som kan sköta in- och utcheck, hjälpa oss med praktiska saker under lajvet (flytta läger och annat), folk som kan arrangera arrangörsvård samt personer som kan köra våra sjukbilar så att inte halva arrstyrkan saknas när ni kommer med frågor och behöver hjälp 🙂
Hör gärna av er på vår mail redan nu, vi kommer även söka närmare lajvet.

Återigen – tack för allt, det har varit ett fantastiskt lajv 🙂
Att se er ha roligt, allt liv och rörelse, höra relationer, känslor, äventyr och legender skapas. Det är därför vi gör det. För er.

Tack