Lajvet 2018 utspelade sig på samma område som 2015 och 2016. I Attared, Örby ligger det. Närmaste större tågstation är Kinna. Vägbeskrivning och karta kommer finns under Praktisk info, länk här: Vägbeskrivning och karta finns här.

Området består främst av tre större lägerängar: Från vändplanen går en stig som heter Älgstigen, längs den ligger de ängar som huserar de flesta läger och alla viktiga funktioner.

Närmast vändplanen(där de flesta toaletter, vatten och liknande kommer att vara) ligger Härängen. Här kommer många äventyrargäng och större sällskap bo. På Härängen ligger en liten stuga och från sydöstra hörnet finns ett vadställe och en bro över till en ö.

Därefter längs Älgstigen ligger en äng som kallas Hjälteblodsängen eller kort Blodsängen. Längst bort från vändplanen ligger Marknadsängen. Detta är ängen där vi kommer att placera er som åker med barn eller som vill ha det lite lugnare om nätterna överlag, på Marknadsängen ska det vara tyst och lugnt efter 23 och inga strider efter 21.

Lazariterna/Arrangörernas läger, sjukvårdsteamet med mera hittar ni numera på vändplan.

Utöver dessa finns det även goda möjligheter till att ha läger i skogen om man önskar detta. Vi har även ett Off-område.

Området ligger längst med väg 156 och Vässtrafiks Linje 320 stannar på området, stationen heter Attared.

Vi har nöjet att få vara på ett väldigt vackert område med gammal jordbruksmark.
Det är INTE tillåtet att flytta sten på området, framförallt inte från gärdesgårdar, högar och gamla grunder. Det mesta av detta är kulturminnesskyddat och därför är det väldigt viktigt att vi lämnar det som det var.